Редактор: e-mail: кадър Нова телевизия Не съм участвал в изготвянето на новия проект

...
Редактор: e-mail: кадър Нова телевизия Не съм участвал в изготвянето на новия проект
Коментари Харесай

Николай Младенов, сочен за наследник на Борисов: Проектът на ГЕРБ за нова Конституция не ми харесва

Редактор: 

e-mail: 

кадър Нова телевизия 

Не съм взел участие в правенето на новия план за Конституция, препоръчан от ГЕРБ, това призна в студиото на Нова телевизия дипломатът и някогашен министър Николай Младенов. Той подлага на критика плана и разяснява, че главният закон не може да се прави въз основа на предложение от една партия.

Младенов акцентира, че има потребност всички политически партии да дадат предложенията за нова Конституция и тя да се приготви от квалифицирани на това адвокати. Той разяснява, че има съответни оферти за промени в работата на Народното събрание и държавното управление, освен по повод броя на депутатите. Младенов съобщи, че съгласно него е значимо бъдещите министри първо да бъдат определени като депутати, с цел да е по-ясно неговата политическа отговорност.

„ Сега има късмет да погледнем по-дългосрочно на развиването на българското общество “, това е заслуга както на протестиращите, по този начин и на Бойко Борисов, разяснява Младенов. Според него всички би трябвало да се възползват от предлагането на премиера за привикване на Велико Народно заседание и приемане на нова Конституция. В това отношение, той упорства да има явен увод, в който да са отразени въжделенията на българския народ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР